loading

Au port des ferries

rotterdam 2018

Al van jongs af aan wist onze opdrachtgever hoe haar restaurant er uit moest komen te zien. Aan ons werd gevraagd om dit beeld te vertalen naar het bestaande pand aan de Veerhaven en te kijken wat hierin de (bouw-kundige) uitdagingen en mogelijkheden waren. Vooral ook omdat we hier te maken hebben met een Rijksmonument.
De grote toog was reeds gekocht, maar de beoogde plek te klein. Nu is het de blikvanger geworden bij binnenkomst en geeft het direct die Franse sfeer die de opdrachtgever voor ogen had.

De open keuken is daarmee verplaats naar de achterzijde van het pand en door het slopen van het bestaande toilet beneden is er vrij (door)zicht op gekomen. Tevens is er een mooie chef’s table / bar gecreëerd.
De schitterende houten vloer, de mooie lange rood leren banken .. De armaturen van de verlichting, de schilderijen aan de wanden .. Alles zat al in het hoofd van onze opdrachtgever. En het resultaat dat gecreëerd is, is werkelijk waar schitterend geworden. Prettige bijkomstigheid, het eten dat geserveerd wordt is verrukkelijk!
Bon appetit!