loading

Het bureau

Dit is Marks – van Ham architectuur!

Na enige jaren een eigen bureau te hebben gehad, hebben Sandor Marks en Barry van Ham in 2017 besloten de krachten te bundelen.

Ze delen de passie voor duurzaam ontwerpen en Sandor zijn expertise op het gebied van monumenten en utiliteitsbouw wordt aangevuld door Barry zijn ervaring met energie neutrale woningen en constructieve kennis.

Sandor Marks

Architect / eigenaar

Sandor Marks

sandor@mvharchitectuur.nl
+31  [0]  6 28 79 40 37
Architectenregister: 1.101201.008

Barry van Ham

Architect / eigenaar

Barry van Ham

barry@mvharchitectuur.nl
+31  [0]  6 520 70 124
Architectenregister: 1.130201.004

create together

Met de slogan create together willen we laten zien dat de architect een adviseur is van de opdrachtgever, waarbij beide hun inbreng hebben in het ontwerpproces. De architect als adviseur. Niet alleen tijdens het ontwerp proces, maar ook tijdens de bouw. We zien namens de opdrachtgever toe op een juiste uitvoering en zorgen dat alles binnen het gestelde budget blijft. Daarom is de vertrouwensband tussen opdrachtgever en architect zo belangrijk.

onze kracht

De kracht van MvH architectuur is dat er goed wordt geluisterd naar de vraag die de opdrachtgever stelt en door buiten de kaders te denken weten we ze vaak positief te verrassen. Daarnaast beschikt MvH architectuur over een netwerk van specialisten die, afhankelijk van de grootte en het type project, kunnen worden
ingeschakeld.

OPDRACHTGEVERS

Opdrachtgevers kunnen voor hele uiteenlopende projecten bij ons aankloppen. Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Zo hebben we met een particuliere opdrachtgever in Melderslo een energie neutrale woning gerealiseerd. En voor een ontwikkelaar zijn we met een plan gekomen voor een nieuwbouw kantoorpand op de plaats waar nu een vervallen kantoorvilla staat. Daarnaast hebben we aan meerdere Rijksmonumenten gewerkt, waaronder de karakteristieke Rotterdamse brug ‘de Hef’.

TOEKOMSTWAARDE

Allemaal hele interessante en uiteenlopende projecten waar veel bij komt kijken. Maar hoe verschillend projecten soms ook zijn, uiteindelijk streven we naar hetzelfde. We willen met de opdrachtgever het maximale uit het beschikbare budget halen. En daar waar we door het verbouwen van een monument het gebouw weer toekomstwaarde geven, houden we die toekomstwaarde ook bij nieuwbouw of interieur opdrachten in ons achterhoofd. Want de toekomstwaarde is de absolute meerwaarde die wij met onze opdrachtgevers creëren.